Att tänka innanför väggarna.

Den stora utmaningen handlar om att göra det mesta av varje kvadratmeter.

Spana in en av våra 4:or här.

I Årstahusen är balkongen stor. Och utsikten ännu större.

Varje lägenhet har en generös balkong eller uteplats i markplan. Kök och badrum är välutrustade, alla lägenheter har till exempel både diskmaskin och tvättmaskin. Känslan är ljus och öppen. Och utsikten är storslagen, med vyer över Årstaviken och Stockholms innerstad eller den härliga naturparkens växtlighet.

Planlösningarna i Årstahusen ger dig så mycket yta som möjligt och gör det lätt att möblera. Årstahusen består av genomtänkta och kvadratsmarta ettor, tvåor, treor och fyror – med skiftande planlösningar.

Utanför väggarna handlar det till stor del om att skapa förutsättningar för gemenskap, trivsel och trygghet. Gröna gårdar och genomtänkta miljöer från lek, kalas och odling till grillkvällar, uteliv och tvätt. Det ska vara enkelt och roligt att leva tillsammans!

Läs mer på Ikano bostad

Brf Umgås

Inflyttningsklara lägenheter med stans bästa utsikt. Snart är Brf Umgås fullt så missa inte chansen. Kanske en ljus etta på 34 kvm eller en parad 4:a med hela 19 kvm balkong. 

Läs mer om Brf UmgåsFölj med in i en 2:a

 

Brf Trivas

Med priser från 1 995 000 kr är det kanske här du hittar ditt drömhem. Det sista huset i Årstahusens triologi är inflyttningsklart 2021.

Läs mer om Brf Trivas Följ med oss in i en 3:a

 

Ta del av senaste nytt