Bo med storslagen utsikt.

Årstahusen utökar nu med Brf Beundra som med sina  24 våningar kommer bli ett av Stockholms nya landmärken.

Anmäl ditt intresse här

I Årstahusen är balkongen stor. Och utsikten ännu större.

Varje lägenhet har en generös balkong eller uteplats i markplan. Kök och badrum är välutrustade, alla lägenheter har till exempel både diskmaskin och tvättmaskin. Känslan är ljus och öppen. Och utsikten är storslagen, med vyer över Årstaviken och Stockholms innerstad eller den härliga naturparkens växtlighet.

Planlösningarna i Årstahusen ger dig så mycket yta som möjligt och gör det lätt att möblera. Årstahusen består av genomtänkta och kvadratsmarta ettor, tvåor, treor och fyror – med skiftande planlösningar.

Utanför väggarna handlar det till stor del om att skapa förutsättningar för gemenskap, trivsel och trygghet. Gröna gårdar och genomtänkta miljöer från lek, kalas och odling till grillkvällar, uteliv och tvätt. Det ska vara enkelt och roligt att leva tillsammans!

Läs mer på Ikano bostad

Brf Vakna

Välj mellan 1-5 välplanerade rum och kök mot en ombonad innegård och med ett perfekt pendlarläge. Snart är det säljstart, anmäl intresse.

 Läs mer om Brf Vakna

 

Brf Beundra

24 våningar med toppläge här i Årstahusen. Här finns ettan för förstagångsköparen till den större fyran för hela familjen.

Försäljning pågår

Läs mer om Brf Beundra

 

Brf Trivas

Det sista huset i Årstahusens triologi är nu slutsålt.

 Följ med oss in i en 3:a

 

Brf Umgås

Fantastiska Brf Umgås är nu slutsålt!

Följ med in i en 2:a