Under höstlovet anordnades en tipsrunda i området kring Årstahusen. Många glada tillrop kom in från familjer och vänner som tagit med fika och gett sig ut i friska luften för att vara med.

Tipsrundan var digital men utgick från Årstaskogs väg vid Årstahusen. Via en QR-kod kunde den startas och frågor dök upp i mobilen vid specifika platser. Längs rundan fanns även skyltar med kuriosa och roliga utmaningar för sällskapet att göra tillsammans.

Två glada vinnare drogs under och efter veckans slut. Vinstlotterna landade på Malin Brandstorp och familjen Mauritzons, som vann varsin måltid på mysiga Crêperie Rustique i Årsta.

– Vi tyckte tipsrundan var toppen, och väldigt smart att allt gick via mobilen. Vi byggde torn av pinnar och stenar men det bästa var att vi kom ut i friska luften hela familjen efter en veckas sjukstuga. En supertrevlig aktivitet!, säger Mauritzons.

Stort tack till alla som hängde med på Årstahusens tipsrunda. Kanske hittade någon ett nytt favoritområde eller lärde sig något nytt. Framförallt hoppas vi att det blev ett tillfälle att komma ut i friska luften och umgås med nära och kära. Sådär som ett höstlov tillbringas allra bäst.

Ta del av senaste nytt