Nytt år , nya mål! Studier visar att de tre vanligaste nyårslöftena är att gå ner i vikt, att sluta röka och att börja träna. De visar även att hela 55% av svenskarna faktiskt håller dessa löften..

Vi känner alla till det - träning har egentligen inga nackdelar utan leder helt enkelt till att du mår bättre, på alla plan. Är du en av dem som har bestämt dig för att börja träna eller gå ner i vikt 2020? Här kommer en lista över gym runt Årsta:

SATS
Det finns två ljusa och fina SATS runt Årsta, SATS Marievik och SATS Liljeholmstorget. Båda erbjuder både styrketräning och gruppträningspass och har Personliga Tränare som kan hjälpa dig att utveckla din träning.
Adress Marievik: Årstaängsvägen 21
Adress Liljeholmen: Liljeholmstorget 7

Puls & Träning
Även P&T har två rena och fräscha gym i Årsta, på samma gata till och med! Ett lite större StudioPlus-gym vid Årsta Torg där det utöver styrketräning även erbjuds PT, gruppträning och barnpassning. I anläggningen vid Årstastråket finns maskiner, utrustning och Personlig tränare.
Adress Årsta Torg: Årstavägen 44
Adress Årstastråket: Årstavägen 1

Gatti Training
I Årsta industriområde ligger Gatti Training. Ett holistiskt träningsföretag med ett unikt gym och helhetskänsla för alla från nybörjare till elitidrottare. Här finns även tränare, kiropraktor och naprapat, och erbjuder skräddarsydda friskvårdsavtal och fystester både individuellt eller hela idrottslag. 
Adress: Ostmästargränd 12

Actic
Vill du träna i en öppen, ljus och fin anläggning på ca 750 kvm kan Actic’s gym vara ett bra alternativ. Här erbjuds maskiner, fria vikter och gruppträning, med en skön lounge där det serveras kaffe, te och varm choklad.
Adress: Årstavägen 53

Nordic Wellness
Med generösa öppettider och ljusa fina lokaler är Nordic Wellness ett populärt val. Här styrketränar du både med fria vikter och Casall-maskiner, och fram till klockan 14 går det bra att ta med barnvagnen.
Adress: Svärdlångsvägen 44

För dig som föredrar att träna ute i naturen har Årsta såklart mängder av fina promenad- och joggingstråk, samt två fina utegym i både Årstaskogen och Årstaviken.  

Låt alltså 2020 bli året du går med i 55procent-klubben, och håller ditt nyårslöfte.

Gott Hälsosamt År!

Ta del av senaste nytt