Luften känns klarare och friskare, träden börjar sakta ändra färg. Äntligen är hösten här!
Självklart kommer vi sakna solen, värmen och de ljumma vindarna – men hösten är ju minst lika härlig med levande ljus, te i soffan och varför inte besöka ett mysigt café?

Vi har listat några mysiga caféer i och runt Årsta där ni kan njuta av hösten inne i värmen.

Årstabo

Årstatorg 5

På mysiga Årstabo står kaffet lite extra i centrum, och rostas av en rostmästare ute på Värmdö. Här finns även fikabröd, veckans Soppa, grillmackor, öl och vin.

Årsta Konditori

Årstavägen 51

Hos Årsta konditori finns fikabröd, matbröd, tårtor och bakelser, allt tillverkat i deras egna bageri vilket betyder färskt bröd varje dag.

Spigamadre

Gullmarsvägen 42 F

På Spigamadre görs allt från grunden på plats. De samarbetar med ekobönderna för att få de bästa råvarorna, och maler kornen själva med den egna stenkvarnen. Allt bröd är bakat med surdeg, och här finns även ljuvliga bakverk och matigare mackor.

Café Rosteriet

Liljeholmsvägen 32

Vid Liljeholmens centrum hittar du detta trivsamma café med skön atmosfär och hög kvalitet på både service och det breda utbudet av både fika och mat.

Prepp

Årstaängsvägen 13

På detta café i streetfood-stil (som du ändå är välkommen att sitta kvar på) serveras du många olika typer av kaffe tillsammans med nybakta godsaker, smoothies, färskpressade juicer, och missa inte deras Overnight Oats!

Enskedeparkens Bageri

Enskede Gårdsväg 3-5

Intill stallet i Enskedeparken ligger detta mysiga surdegsbageri och café. Här kan du njuta av ekologiskt bröd och fika.

Välkomna alltså hösten med öppna armar – ta en promenad runt Årsta, andas in den friska luften och pausa med något gott på ett mysigt café.

Ta del av senaste nytt