En Mötesplats för gemenskap. Och egen tid.

Låt livet ta plats! Här kan du träffas, trivas och umgås. Energi och egentid kan du alltid hitta runt hörnet.

Läs mer hos Ikano bostad

Låt livet ta plats!

Det ska vara enkelt att leva i Årstahusen.

Ny energi kan du alltid hitta runt hörnet.

Närheten till naturlig skog och mark ger dig lättåtkomliga källor till återhämtning. Oaser finns i form av öppna gröna gårdar och kvartersparker med platser att odla på, ställningar att klättra i och bänkar att vila på. Det blir även bollplan, flera utegym och en hundrastgård. Och Kråkbergets naturpark bjuder in till såväl mountainbiketurer som skogspromenader och lek för stora och små. Bland stubbar och stenar, hängbroar och gångar. Och för att den fenomenala utsikten ska komma alla till godo planerar Stockholms stads parkutvecklare också för olika utsiktsplatser.

Allt du kan behöva.

Årstahusen ligger mellan Liljeholmstorget, Årsta centrums genuina 1950-talsmiljöer och den moderna Liljeholmskajen vid Årstaviken. Här finns allt du behöver i vardagslivet – som apotek, vårdcentral, banker, systembolag, biograf, bibliotek, butiker, trevliga kvarterskrogar och mysiga caféer.

Börja cykelpendla!

Cykla från stan. Och var hemma på fem minuter. Där det finns parkering för bil finns naturligtvis detsamma för cykel, både ovan jord och i garage. Här ska det vara lätt att välja cykeln! (och el-bilen kan du ladda i garaget)

Aktivt liv!

Umgås, cykla, gå, spring eller plantera - som du själv vill ha det.

Hållbart – såklart!

Kollektivtrafik och service - så nära att du kan byta ut bil mot cykel.

En mötesplats för gemenskap.

Gröna gårdar med utrymme för att umgås, trivas och träffas.