Årstahusen är prisvärda, kvadratsmarta och funktionella bostäder i absoluta drömläge med närhet till allt. Anmäl ditt intresse för att få chansen att vara med på säljstarten av lägenheterna i det tredje huset - Brf Trivas.

Drömmer du om ett boende med närhet till skola, kommunikationer, natur och där citypulsen ligger bara en kort cykeltur bort? Då är Årstahusen något för dig.
Detta nya bostadsområde utgår från människors behov och livsstil, med fokus på trygghet och gemenskap.

Oavsett om du cyklar, tar pendeltåg, tvärbana eller buss går det alltid snabbt och enkelt att ta sig hem. Väl hemma kan du ta en promenad vid vattnet, umgås med grannar eller njuta av den milsvida utsikten över Stockholm.

Högt eller lågt, större eller mindre?

Brf Trivas ligger närmast pendeltågsstationen och är det tredje huset i Årstahusens trilogi. Ett modernt 16-vånings hus med allt från smarta ettor på 34 kvm till ljusa 4:or på 84 kvm, samtliga med stor balkong.

Gör en intresseanmälan för att redan från den 31 oktober få chans att välja just den lägenheten som passar dig bäst. För dig som vill flytta in snart och bo riktigt högt upp finns även ett fåtal inflyttningsklara bostäder högst upp i Brf Umgås som ligger intill.

Missa alltså inte chansen till ett riktigt drömboende där det är lätt att trivas!

Välkommen till Årstahusen. 

Utgångspris 1 995 000 - gör din intresseanmälan här

Ta del av senaste nytt